JE BENT HIER:  HOME  >  LOCATIES

LOCATIES

In 2013 is Sportcentrum Kardinge gerenoveerd. De horeca heeft een centrale plek gekregen in de ontvangsthal. Bij de bar kunt u terecht voor een kop verse bonen koffie, een warme chocolademelk met slagroom, een drankje, een vers belegd broodje, een warme snack of een kleine maaltijd.

Naast de nieuwe locatie beneden is er bij de ijsbaan ook de ICEBÄR, deze staat in verbinding met de ijsbaan zodat u op zondagen en vakanties tijdens het schaatsen kunt gaan genieten van iets lekkers.

Centrale hal

Wanneer u sportcentrum Kardinge binnenloopt kunt u het nieuwe horecaplein niet missen. De bar is elke ochtend geopend vanaf 9 uur tot ’s avonds 24.00 uur. De openingstijden zijn tijdens het zomerseizoen aangepast. Onderaan de pagina vindt u de huidige openingstijden.

Nieuw is ons concept Bellisimooi, bestaande uit Pizza, Pasta en Pannenkoeken. Zo kunt u terrecht voor een pizza hawai maar ook een pasta bolognese. Tevens verkrijgbaar zijn salades met kip, tonijn of feta. Uiteraard is het assortiment vers belegde broodjes, smoothies en snacks gebeleven.

Café ijsbaan - ICEBÄR

Wanneer u op zondag of tijdens vakanties tijdens het schaatsen wilt genieten van een kop warme chocolademelk met verse gevulde koek, of saucijzenbroodje dan kunt u naar de ICEBÄR bij de 400 meter baan. Met uw schaatsen aan bent u hier van harte welkom.

"Hang-out"

Op de eerste verdieping bevindt zich het oude restaurant, ook wel "Hang-out"  genoemd. Deze zaal leent zich voor diverse doeleinden, zo is het de kantine voor alfa studenten overdag, een bso sport locatie in de middag, een feestruimte voor een personeelsuitje in de avonden en de business club voor ijshockey tijdens weekenden. Kom gerust eens langs om de zaal te bekijken voor uw eigen event.

Vergaderzalen

Sportcentrum Kardinge beschikt over een 4-tal vergaderzalen die zich uitstekend lenen voor een bijeenkomst, vergadering, congres of bij familie uitjes. Wanneer u met een klein groepje bent kunt u uitstekend terecht in zaal 4, met 100 personen kunt u in zaal 2. Heeft u meerdere zalen nodig tijdens een congres dan kunt u alle zalen gebruiken. Tevens kan Klub '93 gebruikt worden als ontvangst/borrel locatie en lunch/buffet ruimte.

  • ZAAL 1 - 118 m2 (€ 14,00 per uur of € 36,75 per dagdeel van 4 uur)
  • ZAAL 2 - 101 m2 (€ 11,00 per uur of € 32,50 per dagdeel van 4 uur)
  • ZAAL 3 - 102 m2 (€ 11,00 per uur of € 32,50 per dagdeel van 4 uur)
  • ZAAL 4 - 52 m2 (€ 9,50 per uur of € 26,00 per dagdeel van 4 uur)
  • Hang-out  (€ 75,00 per dagdeel van 4 uur)

Vraag middels het online formulier een arrangement aan of neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Headlines

Gezondere kinderfeestjes!

Samen met Sportcentrum Kardinge vinden wij het tijd om naast de patat en snacks ook gezondere producten aan te bieden bij de kinderfeestjes. ... lees meer

Foto impressie

Onze arrangementen

Foto impressie      Onze arrangementen

Deel deze pagina

Deel deze pagina

Deel deze pagina